Doordat er soms storingen bij banken en betaalsystemen zich voordoen komen de betalingen van de klanten vaak later bij ons binnen. Hierdoor krijgen de klanten hun bestelling later geleverd dan nodig is.

De Kluis is een nieuw online betaalsysteem dat het mogelijk maakt bestellingen direct te betalen en te laten verzenden zonder dat er voor iedere bestelling bankcontroles nodig zijn. Het is duidelijk dat dit veel tijd bespaart en daarom kan de bestelling, indien op voorraad, veel vlugger verstuurd worden. Ook bespaart het geld: De transactiekosten voor een Kluisbetaling € 0,00.

U als klant stort een bedrag naar keuze, (tussen €100 en €500) in uw kluis en u kan dit op elk gewenst moment aanvullen. Het aanvullen van uw kluis kan gebeuren via de voorziene betaalmogelijkheden op onze website (Bankoverschrijving, Kredietkaart, Debetkaart, Mister Cash of PayPal)

Als het tegoed in De Kluis ontoereikend is voor de betaling van de bestelling dan  zal het te betalen bedrag via een ander betaalmethode moeten worden vereffend. Het tegoed van De Kluis is te zien rechts boven aan de pagina of in uw accountpagina. Uiteraard blijft het kluistegoed in het bezit van de klant en is per direct opvraagbaar.

Let op: Wanneer u uw Kluistegoed aanvult kunt u niet gelijktijdig andere artikelen bestellen.

Voordelen

  • Supersnelle verwerking
  • Geen transactiekosten

Kies uw Oplaadbedrag

Starter

Nieuwe Klant
100
  •  

regelmatige koper

Meest voordelig
300
  •  
Populair

Groot verbruiker

Voordelig voor winkels
500
  •  
Close Menu
×

Cart