Bestellingen en Leveringen

Bestellingen worden behandelt van zodra de betaling voltooid is. Dit is afhankelijk van de wijze van betaling. Bij betaling via bankoverschrijving moet men minstens 2 dagen rekenen vanaf het moment van betaling. Zodra wij het akkoord krijgen van de bankinstelling, van de geslaagde betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen.

Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van onze producten. Producten die op stock zijn worden normaal de volgende werkdag verzonden. Bij het niet beschikbaar zijn van bestelde producten wordt een aangepaste leverdatum afgesproken met de klant.

Leveringen gebeuren door erkende koerierdiensten zoals, DE Post, UPS, DPD, DHL, en GLS. Een bevestiging wordt steeds per e-mail verzonden met een link naar de betreffende koerierdienst waar u uw pakket kan volgen.

Pakketten worden geleverd tot aan de voordeur. Voor appartementsgebouwen is dit het gelijkvloers. Indien de geadresseerde, op het moment van levering, het pakket niet kan ontvangen kan er in samenspraak met de koerierdienst een nieuwe leverdatum afgesproken worden. Wanneer de koerierdienst bij een tweede poging het pakket alsnog niet kan leveren omwille van afwezigheid van de geadresseerde zal het pakket de volgende dag in een ophaalpunt ter beschikking gesteld worden. Een bericht hiervan zal steeds aan de geadresseerde worden overgemaakt.

Verzendkosten

Voor iedere bestelling worden er verzendkosten aangerekend. Voor België en Nederland bedragen de verzendkosten €9,50 en dit voor pakketten tot 20 kg.

Geef een antwoord

Close Menu
×

Cart